İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dilek Sabancı Cad. Mezarlık Yolu No7/2 Küçükbakkalköy / Ataşehir / İSTANBUL
Vizyon
Türkiye Cumhuriyeti yasalarından, Atatürk ilke ve inkılaplarından sapmadan ülkemizin dünya üzerinde her alanda en başarılı olması için çalışan erdemli, özgün ve nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Biz, anayasa ve eğitimin temel kanunları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gelişmeleri yakından izleyen, her alanda eğitimin gerekliliğine inanan deneyimli öğretmen kadromuz tarafından ülke standartlarının üzerinde araştıran, sorgulayan, teknolojik donanımını tamamlamış, ülkemizin kültürel değerlerine bağlı, gelişime açık, yenilikleri takip eden, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, tamamı yüksek öğrenimden geçebilecek öğrenciler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Ulaşım
Okula en yakın olan cami durağından 10-Ümraniye/Bostancı ve 21B-Küçükbakkalköy/Kadıköy otobüsleri geçmektedir. Okul Küçükbakkalköy merkeze uzak olmadığından Küçükbakkalköy´den geçen 11T-320A-19Y-19S otobüsleriyle de okulumuza ulaşabilirsiniz.
Servis Var
İlçe Merkezinde