İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kayhan ŞEN - Okul Müdürü

Okul müdürümüz Kayhan ŞEN 1971 İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul´da tamamladıktan sonra 1994 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Matbaa Teknolojisi Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde  yüksek lisansını tamamladı. 2015 yılında Adalet Meslek Yüksekokulu eğitimini tamamladı.  İstanbul ilindeki farklı mesleki ve teknik anadolu liselerinde; öğretmenlik, alan şefliği, müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı  görevlerinde bulundu. 12 Temmuz 2016 tarihinde okulumuz Dilek Sabancı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atandı.

Halen okulumuzda görev yapan müdürümüz A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olup, evli ve iki çocuk babasıdır..